FINANCIAL LEASE

Financial Lease – goedkoop, betrouwbaar en verantwoord een auto leasen. Voor een vast bedrag in de maand rijdt u uw eigen leaseauto. Met een Financial Lease Auto bent u volledig eigenaar van de auto en heeft u recht op Btw teruggaaf.

Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. U kunt zelf de looptijd van de Financial Lease bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object.

Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de Financial Lease overeenkomst ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk. Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Een Financial Lease auto binnen 24 uur bij ABC Autolease op eenvoudige wijze geregeld. 

DE VOORDELEN VAN FINANCIAL LEASE

Eigenaar van de leaseauto
Bij Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto. Uw auto komt op uw balans te staan, rente en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Recht op Btw teruggaaf
U heeft u bij aanschaf van de auto recht op terugvordering van de Btw, een auto met grijs kenteken heeft mogelijk ook recht op investeringsaftrek.

Vast maandtermijn
Financial Lease is één van de meest heldere en inzichtelijke vormen van leasing. U betaalt namelijk een vast maandtermijn.

Een restwaarde na looptijd
Aan het einde van de afgesproken looptijd vertegenwoordigt de auto een waarde.

DE VOORDELEN VAN FINANCIAL LEASE

U weet waar u aan toe bent
Met een leaseauto weet u maandelijks precies wat u aan Financial Lease moet betalen. U geeft van te voren al aan wat u wilt aanbetalen en wilt financieren.

Nieuwe leaseauto na looptijd
Na de looptijd van uw Financial Lease Auto kunt u weer een nieuwe leaseauto uitzoeken en de oude weer inruilen als aanbetaling of inruilbedrag.

Een auto leasen zonder jaarcijfers
Bij ons hoeft u geen jaarcijfers te overhandigen voor het rijden van een Financial Lease auto. Ook starters en ZZP’ers en MKB’ers kunnen hier gebruik van maken.

Het leasen van diverse voertuigen
Met Financial Lease kun je diverse voertuigen leasen zoals een personenauto, bedrijfswagen, vrachtwagen en motor.