Wat is uw mening over ABC Autolease?

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk

Omdat ABC Autolease constant bezig is om zijn dienstverlening te verbeteren, zijn wij altijd benieuwd naar de mening van onze klanten. Alle gepubliceerde beoordelingen zijn volledig onafhankelijk en worden afgenomen via een onafhankelijk extern bureau. Hierdoor willen wij ervoor zorgen dat alle beoordelingen die u leest ook de echte mening van onze klant is.

Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijk geholpen worden, neem dan contact op met onze serviceafdeling via het opmerkingenformulier of bel ons direct op 085 066 5636.

Beoordeel ons om onze service te verbeteren


>

Ontevreden of u wilt een klacht melden?

Klacht melden »

Service en deskundigheid
Graag bieden wij de extra service waar u als klant op zit te wachten. In een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs kunnen wij u een voertuig leveren welke aansluit bij uw wensen wat betreft auto, maar ook bij uw financiële wensen. Verder hebben wij altijd een adviseur aanwezig die op de hoogte is van de huidige wet- en regelgeving en de administratieve afhandeling met betrekking tot de aanschaf van een personenauto of bedrijfswagen in combinatie met de financial lease. En dit alles onder één dak!

Prijs/kwaliteit
U verwacht van ons een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij willen het vertrouwen dat u als (toekomstige) klant in ons stelt niet beschamen. Daarom bieden wij u de auto aan inclusief een service-pakket, betreffende de aflevering van de auto. Denk hierbij aan een nieuwe APK, afleveringsbeurt, accessoires, diverse garantiemogelijkheden en after-sales service. Ook levering bij u voor de deur is mogelijk. Heeft u andere wensen, laat het ons weten.

Klantvriendelijkheid/persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht voor de klant, staat bij ons hoog in het vaandel. De persoonlijke aandacht begint bij de ontvangst op onze locatie. De koffie staat altijd voor u klaar en wij bieden u de mogelijkheid om op uw gemak alle auto’s te bekijken, zodat u vrij uw auto kunt kiezen. Heeft u hulp nodig? We hebben altijd adviseurs aanwezig welke u persoonlijk kunnen begeleiden in het maken van de juiste keuze.

 

Assortiment
U heeft bij ABC Autolease altijd keuze uit een zeer groot aanbod van personenauto’s en bedrijfswagens. Staat de auto van uw voorkeur er even niet bij of is deze net verkocht? Dat is voor ons geen probleem, wij zoeken graag de auto van uw wens voor u bij.

Proefrit
Bij ons is het altijd mogelijk om geheel gratis een proefrit te maken in de auto van uw voorkeur. Onze mening is dat u pas een goede keuze kunt maken nadat u de mogelijkheid heeft gehad om een uitgebreide testrit heeft gemaakt. Ook dit is een stukje service en persoonlijkheid die ABC Autolease u biedt!

Zou u ons aan willen bevelen aan anderen?
De beste reclame is nog altijd mond-tot-mond reclame. Daarom belonen wij bestaande klanten wanneer ze een nieuwe klant aanbrengen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met uw persoonlijke adviseur.