Ford Leasen

Betrouwbaar, zuinig en functioneel: dát zijn de kernwaarden van Ford en zie je terug in elke auto. Het merk Ford is een Amerikaans merk en in 1903 opgericht door Henry Ford. Naast de populaire klassiekers, heeft Ford nog vele andere baanbrekende modellen uitgebracht. Het veelzijdige aanbod waar de kernwaarden in centraal staan, zorgt ervoor dat Ford niet meer weg te denken is uit het hedendaagse leven.

Sorteren op

Merk

Model

Kleur

Brandstof

Carrosserie

Bouwjaar

Prijs per maand

Km stand

FORD GRAND C-MAX MPV Ruimtewagen 5 drs
2018 - Benzine - Handgeschakeld
vanaf € 229 p/m
FORD FOCUS Hatchback 5 drs
2019 - Benzine - Handgeschakeld
vanaf € 199 p/m
FORD FOCUS Hatchback 5 drs
2019 - Benzine - Automaat
vanaf € 239 p/m

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen of personenauto? Wij beschikken over de grootste eigen leasecollectie van Nederland, waaronder een ruim aanbod gebruikte en nieuwe Fords. Door het ruime aanbod staat uw droomauto gegarandeerd tussen onze collectie!

Ford: private lease of financial lease?

Waar je voorheen als particulier alleen kon kiezen voor private lease, kun je tegenwoordig ook kiezen voor particuliere financial lease. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen private- en financial lease?

Het belangrijkste verschil tussen private- en financial lease is de vorm van eigendom. Bij private lease huur je eigenlijk de auto. Aan het eind van het leasecontract blijft de auto eigendom van het leasebedrijf. Financial lease kun je zien als een afbetaling. Net als bij een hypotheek los je bij financial lease maandelijks een vast bedrag af, waardoor de auto aan het eind van het leasecontract van jou is.

Daarnaast is een groot verschil dat je bij financial lease zelf de verzekeringen en dergelijke af moet sluiten, terwijl dit bij private lease niet het geval is. Dit heeft er alles mee te maken dat je bij financial lease de economische eigenaar van de auto wordt en bij private lease niet.

Financial lease wordt veelal gebruikt door ondernemers, omdat dit voor hen voordeliger is. Doordat een ondernemer zijn liquide middelen kan behouden, houdt hij meer geld over om te investeren. Private lease wordt juist vaak door particulieren gebruikt, omdat deze betalingsvorm een hoop geld kan schelen en je na afloop van de leasetermijn gewoon weer een nieuwe auto uit kunt zoeken.

Ford Focus, Ford Fiësta of Ford Ka leasen? 

Private lease en financial lease worden ook wel zorgeloos rijden genoemd. Bij het leasen van een auto gebruik je namelijk de auto en hoef je je geen zorgen te maken over verzekeringen of wegenbelasting, je rijdt jouw favoriete Ford voor een vast bedrag per maand.

Geniet ook van zorgeloos rijden voor een vast all-in tarief en kies nu jouw favoriete Ford voor privé of zakelijk gebruik! Staat uw droomauto niet tussen ons ruime aanbod Fords? Neem ook eens een kijkje bij onze voorraad Fiats, BMW’s en Kia’s.