Reviews van klanten

9
2

Binnen 7 maanden ruim 5500,- kosten aan mijn (blijkbaar) schade auto!!!

Super tevreden de deur uit gegaan en super blij met mijn auto! Dat heeft helaas maar een paar maanden geduurd. Ik heb blijkbaar een auto gekocht die een kapotte mechatronic en kapotte DSG versnellingsbak had!!!! En nu na reparatie voel ik verschil en weet ik dat het al niet goed was toen ik hem kocht!!! Ik heb abc benaderd toen ik dacht dat het alleen de mechatronic was die kapot was, ja jammer voor je maar geen garantie. Op een auto van 19.000 euro heb je 3!!! Maanden garantie. Toen eruit kwam dat me hele DGS bak naar de klote was hebben ze niet eens meer gereageerd op mijn berichtje. Kosten 5500,- om de auto te laten maken. En wat bleek..... het is een schade auto! Heeft geen originele achter bumper, bodemplaat was helemaal kapot en beschadigd. Zichtbaar schade achter de voorbumper. Ik heb deze auto dus met schade gekocht en dus ook al met een kapotte DSG bak. Ik wist toen niet hoe het voelde want ik had nog nooit zo'n bak gehad. Dacht dat het normaal was dat je de overschakeling van versnellingen duidelijk voelde. Maar nee dus, nu me bak gemaakt is voel ik helemaal niks bij overschakeling!!!! Ik ben nu dus 19.000,- armer en daarboven op ook nog eens 5500,- kwijt!!! Ben zeer vriendelijk geholpen hoor Peter, die waarschijnlijk ook niet weet wat hij verkoopt, daar heeft het niet aan gelegen! Maar een auto met zichtbare schade en een kapotte versnellingsbak heeft deze garage echt wel geweten!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Bunschoten - april 5, 2022
10

Awesome

It was very easy, understandable and you could get a hand by the workers to make a good choice. The sales rep was just outstanding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - april 2, 2022
9

dik te vreden en goed geholpen

wij hebben een opel astra gekocht bij ABC Autolease in nieuwe pekel verkopers gaven de ruimte en tijd die we wouden om deze auto goed proef te rijden tot een goed voorstel gekomen en staan altijd klaar voor juist advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
- pekela - april 1, 2022
10

Leuk mensen en veel keuze

Perfect Verliep allemaal soepel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe pekele - maart 31, 2022
10

Wederom super service

Net mijn inmiddels 3e auto bij ABC gehaald. Wederom weer super goed geholpen en nu vol op aan het touren in de Audi A3. Ook aan remklauwen zijn gedaan zoals gevraagd! Bedankt toppers! Jeffrey
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogezand - maart 29, 2022
10

Superblij met onze splinternieuwe auto!!

We waren voor ons bedrijf op zoek naar een splinternieuwe auto. De heren van ABC autolease hebben die geheel naar onze wensen bijgekocht en we rijden nu in onze splinternieuwe Toyota Proace City. Heel blij mee. Bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dedemsvaart - maart 29, 2022
10

Vriendelijk

Altied beschikbaar en altied vriendelijk en tied om je te woord te staan. En zeer zeker schappelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwartemeer - maart 29, 2022
10

een vette droom pretpark

Vriendelijke, goeie en snelle service. duidelijkheid en super gave auto's. Raad ook nu al familieleden en vrienden aan! Mooie showroom en lekkere koffie. Je mag alles uitproberen en je droomauto kiezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - maart 29, 2022
10

Leuk dagje uit en geslaagd

Vorige week bij dit bedrijf geweest, ze hebben erg veel keuze en zijn vriendelijk in de omgang. Zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerk - maart 29, 2022
10

Netjes en snel geregeld

Fijne gesprekken gehad. Netjes en snel geleverd Ik ben tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw weerdinge - maart 29, 2022
9

Zeer professioneel bedrijf! Aanrader

Mijn inmiddels 2e auto bij hun gekocht en weer erg tevreden! Ook het onderhoud doen ze voor mijn auto en hanteren scherpe tarieven. Ze komen netjes hun afspraken na en de leenauto is ook gratis! Mooi bedrijf! Ga zo door!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wildervank - december 14, 2021
1

Binnen 2 dagen pech en 40 storingen

Bij de verkoop was de service top! Mooie BMW van 42.000,- gekocht. Binnen twee dagen hadden we al de eerste problemen 40 storingen in de computer, de grill die losliet en we kwamen er achter dat de auto is geïmporteerd. Dit alles gaf geen goed gevoel. Terug naar ABC, oplossing foutmeldingen resetten en niet oplossen. Gevolg in 3 maanden tijd zijn we 7x bij de garage geweest. Onze eigen garage wel te verstaan want ABC doet niets. Reageert niet schriftelijk op mail en komt telefonische afspraken niet na. Ze rekken net zo lang tot de garantie is verlopen. Uiteindelijk hebben we zelf 2000,- onkosten gehad aan de auto. Ik koop hier nooit meer een auto en ik hoop met deze review anderen ook te behoeden voor ABC.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Zwolle - november 21, 2021
7

super service

ben heel goed geholpen en de service was uit stekend heel erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- dedemsvaart - november 5, 2021
2

Na dat alles geregeld is verdwijnt ook de service meteen.

In het begin was er een goeie service werden elke keer netjes gebeld om alles in orde tekrijgen voor de financiële lease. Nadat we de auto hadden kwamen we al snel achter dingen die niet klopte aan de auto en dingen die miste. We hebben de gene met wie we al die tijd contact hadden geprobeerd te bellen maar reageerde niet meer toen geapt en hij zou ervoor ons er achter aan gaan maar is echter nooit gebeurd toen maar na hoofdkantoor gebeld en daar werd ik ervan beschuldigd dat wij al die dingen kwijt waren geraakt en hij was super onbeschoft ook maakte hij een belofte die hij weer niet na kwam we hebben nooit meer wat van ze gehoord. De auto mankeert van alles en het lease contract loopt maar gewoon door. Conclusie: in het begin zijn ze super vriendelijk goed bereikbaar maar zodra je contract getekend is vervalt dit allemaal.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Lelystad - juli 11, 2021
9

top!

Heeel veel keuze en juiste advies gekregen op basis van onze persoonlijke gegevens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- kerpen - juli 5, 2021
10

bedankt

bedeankt voor de goeie service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hardenberg - juli 4, 2021
9

goed

Hele mooie golf GTE genomen via abc autolease. hebben hem gekregen met nieuwe apk en grote beurt met garantie. Heel te vreden!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- marknese - juni 29, 2021
9

top

Heel veel informatie gekregen, en heel goed en leuk geholpen. Dik maar dan ook dik te vreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- pesse - juni 19, 2021
9

top!

top bedrijf met heel veel keuze nieuwe en oude auto's
Zou je ons aanbevelen? Ja
- badhoevedorp - juni 15, 2021
8

top

Mooi wagenpark, en een moderne showroom!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - juni 11, 2021
9

top

Goed gesprek gehad en mooi voorstel gekregen en geaccepteerd. de auto word thuis geleverd, echt super service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- overijsel - juni 7, 2021
8

goed

Heel fijn geholpen de nodige informatie gekregen en nu zeer te vreden met onze nieuwe bestelwagen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hilversum - mei 31, 2021
9

top

Een super bus gekocht en heel erg tevreden met de service van ABC Autolease en de verkopers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- wolde - mei 26, 2021
8

fantastisch

super gezellig en geslaagd bezoek gehad bij abc autolease, dikke complimenten voor de service en de snelheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hoensbroek - mei 22, 2021
8

goed

Goeie service gehad en tevreden met de auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rotterdam zuid - mei 19, 2021
10

Prachtig bedrijf, een snoepwinkel voor auto liefhebbers.

Afgelopen zondag bezocht, ze zijn hier alle dagen open. Hardstikke leuk en vriendelijk geholpen. Door alle aanwezigen. Goede uitleg gehad over financiering. Ook diverse meedenk scenario's gehoord. Absoluut geen push gedrag, zeer vrijblijvende prettige houding. Kreeg ook nog eens een zeer mooie inruil terug voor mijn eigen auto, meer dan misschien reëel was. Proefritten mogen maken. Uiteindelijk twijfelde ik en heb ik nu niets gekocht. Wellicht in de toekomst, zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - mei 18, 2021
10

top

onze ervaring met abc autolease is super goed advies gekregen en komt duidelijk over. dikke wel verdiende 5 sterren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hoogvliet - mei 17, 2021
10

top

Mooie jonge occasion in de lease bij abc autolease. bevalt super en de auto is netjes afgeleverd met grote beurt en nieuwe apk. Goed voor elkaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maassluis - mei 14, 2021
10

goede zaken gedaan

veel en mooie auto's
Zou je ons aanbevelen? Ja
- bergen op zoom - mei 12, 2021
9

top

Mooie zaak en de auto bevalt super. De verkoper belde nog of alles naar wens was, dikke complimenten voor de fijne service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- veghel - mei 11, 2021
10

top

Mooie auto's en duidelijke adviseurs, ze hebben ons geholpen waar nodig en zijn dik te vreden met onze nieuwe aanwinst!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - mei 10, 2021
8

Goed geholpen en goed bedraijf

Een mooie en nette Audi A3 gekocht daar aardige mensen en koffie staat altijd klaar paar kleine opstap problemen met de auto maar dat hebben ze keurig opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - mei 9, 2021
9

Goed

Super goed bevallen, via kennis gehoord over ABC Autolease en zo ook in aanmerking gekomen. super bedankt voor alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den helder - mei 3, 2021
10

super

Mooie auto mogen rijden dankzij ABC Autolease.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den bosch - april 30, 2021
9

top

Super te vreden met de service van de medewerkers van ABC Autolease, snel en behulpzaam. Goed voor elkaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hoofddorp - april 26, 2021
10

Super

Goed geholpen en ruime keus aan auto’s. Nogmaals bedankt voor jullie service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe Pekela - april 20, 2021
10

super

Goede en nette auto gekocht via ABC Autolease, voor een ieder die een leuke lease auto zoekt neem zeker contact op!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ubbergen - april 20, 2021
7

top

Lease aanvraag via de website gedaan en gelijk contact gekregen met een van hun adviseurs. Super die snelle service. Top bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- dronten - april 19, 2021
10

goed

mooi assortiment auto's!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zoetermeer - april 16, 2021
7

goed

Snelle en duidelijke service bij ABC Autolease, goed te woord gestaan en gaan er overna denken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- bierum - april 14, 2021
10

alles goed

Vandaag onze nieuwe auto gekregen, super blij mee en onze duimen omhoog voor de snelle service elke keer weer. wij raden ABC Autolease zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- doetichem - april 12, 2021
8

Top lease

Jullie zijn de goedkoopste van nederland helemaal top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 1, 2021
8

blij

Mooie zaak met nette auto's. Hebben hier al vaker auto's weg gehaald en nog altijd te spreken dikke aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- winsum - maart 23, 2021
7

goed

Mooie auto gekocht en geleverd voor de deur, Top service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- groningen - maart 17, 2021
8

goed

Super mooi pand en een heel groot aanbod aan occasions. Duidelijke uitleg en gewoon goed te spreken over de service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- lelystad - maart 16, 2021
8

top

Auto bij huis geleverd! Wat een top service van ABC Autolease. Ik raad dit voor iedereen aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- utrecht - maart 15, 2021
7

goede service

Zijn goed te woord gestaan en hebben de juiste uitleg gekregen, de juiste keuze kunnen maken en binnenkort wordt de auto bij ons voor de deur geleverd. Top service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- nooitgedacht - maart 10, 2021
8

super

Zeer te vreden over de hulp van ABC Autolease, en een zeer mooie auto van hun gekocht. Bedankt voor de super service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- beekbergen - maart 8, 2021
8

top

Op afspraak langs geweest bij ABC Autolease, Super geholpen het juiste financiële advies gekregen top adviseurs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- limburg - maart 6, 2021
7

top

onze ervaring met abc autolease is super we hebben goed mail verkeer gehad en hebben een afspraak in gepland. goede service dik te vreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hoorn - maart 1, 2021
8

top

Hebben telefonisch contact gehad omdat we op markplaats een auto tegen kwamen van abc autolease. hebben veel informatie gekregen en een afspraak gemaakt om langs te komen als het weer is toegestaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- gouda - februari 27, 2021
7

top

Erg aardige lui duidelijke uitleg en maandprijzen, dik en dik te vreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- capella - februari 22, 2021
10

snel

Aanvraag ingediend via de website, binnen 10 minuten contact en duidelijke uitleg gekregen van wat ze aanbieden. wacht nu op de mogelijkheden, Super te vreden!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- eindhoven - februari 17, 2021
7

top

Goed geholpen via de telefoon en het mail verkeer ook snel en duidelijk. Abc Autolease top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- weerd - februari 15, 2021
7

goede ervaring

Wat aardige lui bij ABC Autolease, telefonisch goed geholpen en afspraak gemaakt voor na de lockdown.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- schijndel - februari 2, 2021
9

Blij

Voor het eerst willen leasen en er niet bekent mee zijn, dan is abc het juiste adres ze hebben mij super geholpen en na de lockdown kan ik mijn auto ophalen. Super bedankt!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- gouda - januari 20, 2021
8

mooie zaak

Leuke website en heel veel auto's
Zou je ons aanbevelen? Ja
- overijsel - januari 9, 2021
9

Dromen komen uit Bij ABC Autolease!!

Een Porsche Cayenne Hybride dat was mijn droom auto. Lekker sportief kunnen rijden met het hele gezin en ook rustige korte dagelijkse ritjes elektrisch. Na een gesprek met Pascal en uitgebreid mijn verhaal te hebben gedaan, raadde hij mij toch aan om is de Volvo XC90 uit te proberen, ook een hybride variant..Zelf kende ik het merk niet en ik vond in eerste instantie de auto helemaal niet mooi, affin na een rit van 3 uur vanuit Eindhoven naar ABC Autolease wilde ik toch iets proefrijden, dan maar in die Volvo:P Na 1 km test rijden was ik meteen verkocht, wat een auto!wat een kracht! wat een ruimte vooral! WAUW. Op dit moment heb ik de auto al even in bezit, en ongelooflijk de auto tovert echt een big smile zodra ik er al naar toe loop. Hij tovert een brede lach op ieders gezicht wie mee gaat voor een proefritje en voor mijn dagelijkse ritjes vind ik tot nu 4,4L per 100km erg zuinig voor deze zware auto. Ik wil Pascal en betrokkenen bij Abc autolease hartelijk bedanken voor jullie mooie en dankbare werk, Ik heb mijn droomauto aan jullie mede te danken, Dat is nu een super dikke sportieve Volvo XC90 T8 polestar engineerd hybride editie!!! Groetjes Joel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wintelre - december 22, 2020
10

Perfect Bedrijf

Perfect
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boekel - november 15, 2020
7

veel mogelijkheden

Goed geadviseerd door de verkoper, kwam voor een benzine audi a3 en ben weg gegaan met een diesel omdat dat goedkoper was met brandstof kosten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- utrecht - november 3, 2020
9

super

Wat een assortiment bij abc autolease, en ook elke gewenste prijs klasse. ook de service die werd aangeboden was super.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hoogeveen - november 2, 2020
10

Super service en vriendelijk

Vorige week zaterdag en auto uitgezocht en binnen een week was alles rond. Gisteren, 31 oktober, de auto opgehaald. Super service, hele vriendelijke mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oegstgeest - november 1, 2020
7

fijne ervaring

Wat fijn om bij abc autolease op bezoek te gaan. Fijne verkopers, Leuke auto's (zeer groot aanbod) en ze denken goed met je mee. Voor ieder die hier nog langs wil gaan, zeker doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- almere - oktober 31, 2020
7

goed bedrijf

Gezocht en gekregen wat we graag wouden, na een tijdje rond kijken op internet, bij een mooie auto van abc autolease terecht gekomen. met het juiste advies van hun kant en de kwaliteit van hun zaak. de auto kunnen krijgen. ABC Autolease een aanrader voor ieder ander!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- nuth - oktober 27, 2020
8

denken graag mee in voordeel van de klant

Super klantvriendelijke lui en ook nog eens eerlijke prijzen, denken graag mee in voordeel van de klant. dikke 8!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- deventer - oktober 26, 2020
8

prettige professionele ervaring

super nette zaak, ze hebben mij geholpen zoals ik had verwacht dikke 8 voor jullie toppers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zoetemeer - oktober 20, 2020
9

nette wagens

Klantvriendelijk, Deskundig en een groot assortiment. ABC Autolease is een dikke aanrader, geholpen zoals gewenst en de juiste beslissing kunnen nemen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- bleiswijk - oktober 19, 2020
8

Top!

goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winschoten - oktober 16, 2020
8

super ontvangs

Super ontvangst en ben vlot geholpen, de keuze die er was was super en waren nette auto's.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- emmeloord - oktober 14, 2020
8

goeie service

goeie hulp bij dit bedrijf. aangeraden door mij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- geldrop - oktober 13, 2020
7

klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en ze hebben mij goed geholpen met mijn keuze!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- helmond - oktober 12, 2020
10

Super

Super geholpen door de verkopers. Zeer blij met mijn nieuwe wagen! Echt mensen die je een goed product willen aanbieden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swifterband - oktober 10, 2020
8

goed

Veel keuze bij abc autolease, en een goede prijs kwaliteit ver houding. Zeer te vreden en goed geholpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- delfzijl - oktober 10, 2020
8

goede service en vriendelijk

super fijn geholpen bij ABC Autolease, het personeel was echt vriendelijk en de service was goed. mede dankzij de hulp van de adviseur een goede keuze kunnen maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zevenaar - oktober 8, 2020
8

flexibel en klantvriendelijk

Op mijn zoektocht naar een auto contact op genomen met ABC Autolease en gelijk heel vriendelijk geholpen, een afspraak gemaakt om met een lease adviseur een lease te bespreken en daar waren ze zeer flexibel in. Super geholpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- haarlem - oktober 5, 2020
7

goed

je word geholpen met alle opties zijn vriendelijk en geven je goed advies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- almere - oktober 3, 2020
9

super

super service van de medewerkers, en ze gaven ook de juiste informatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- almelo - oktober 3, 2020
9

Tot nu toe is er niet veel aan te merken op de service en werkwijze

Nog even wachten op de passende auto en we maken de deal rond! We hebben geduld 😉
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - september 30, 2020
8

assortiment genoeg

Heel groot assortiment en het personeel was zeer vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- almere - september 29, 2020
9

snel contact

Super snel, Dat is wat ABC Autolease is. Vriendelijk personeel makelijk contact mee te krijgen via de telefoon en ook de gewenste hulp! Dikke 9 voor jullie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- kampen aan den ijsel - september 28, 2020
9

Vriendelijk

Vriendelijke service bij ABC autolease.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - september 26, 2020
7

duidelijke uitleg

Werd super geholpen en daar ben ik ook dik te vreden over. Covid19 Virus maatregelen goed geordend bij ABC Autolease. dikke prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amersfoort - september 23, 2020
9

goede service

Mooi bedrijf en geeft zeer goed advies op wat het beste voor ons als klant is. Zeker een dikke 9!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rotterdam - september 21, 2020
8

Veel Keus

Veel keus bij dit bedrijf. Goed geholpen door de verkopers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - september 19, 2020
8

ruime keuze en NIET opdringerig

De service die ons verlengt werd was meer als gewenst, genoeg ruimte om lekker de juiste keuze te maken. en dan ook nog het juiste advies krijgen. ABC Autolease is zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- son en breugel - september 15, 2020
8

prettige koop

Mijn ervaring met de aanschaf van mijn nieuwe auto was zeer fijn, aardig personeel en geven goed advies. volgende auto gaat daar zeker weer weg komen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- boxtel - september 14, 2020
9

Professioneel en tegelijk ook relaxed!

Breed aanbod van auto's. Met hun inbreng een goede keuze kunnen maken. Auto stond keurig verzorgd klaar. Tenaamstelling ter plaatse snel geregeld. Bedankt ABC Autolease!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - september 11, 2020
10

Super team en probleem oplossend

Super gezellige mensen met goeie service, er ging hier en daar iets mis klein detail maar ook daar kwam een schappelijke oplossing voor ik raad het zeker aan om hier een kijkje te nemen ik weet zeker dat je warm welkom geheten word
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - september 11, 2020
6

mee denkend

super goede prijzen bij de auto's die ze hebben, en ze denken super goed mee. service was ook goed en willen ABC Autolease bedanken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- tilburg - september 8, 2020
10

veel keuze en prijs top

Wat een groot wagen park heeft abc autolease, en ok nog eens super nette auto's met scherpe maandprijzen. super geholpen en worden vriendelijk bedankt. dikke 10!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - september 7, 2020
8

super kwaliteit en klantvriendelijk

Kwaliteit van abc autolease is super voor elkaar, de deskundigheid van het personeel zit goed en daardoor is de persoonlijke aandacht ook goed. Aanrader? jazeker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- oldenzaal - september 4, 2020
9

breed aanbod.

Wat een top service bij ABC Autolease, we kwamen bij abc autolease omdat we via hun site zagen dat hun voorraad zeer breed is. De adviseurs konden ons goed te woord staan, en hebben ons geholpen met het maken van de juiste keuze. Super te vreden, ABC Autolease bedankt!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- almere - augustus 24, 2020
9

Top service

Top service bij ABC Autolease! Goed geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beemster - augustus 17, 2020
7

goed bedrijf

super tevreden met de service die ons aangeboden werd bij ABC Autolease, ze hebben ons het vertrouwen gegeven en hebben mooie auto uit gekozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zaltbommel - juli 24, 2020
8

persoonlijke aandacht

Super geholpen bij ABC Autolease, ze gaven ons de juiste informatie en konden daardoor de keuze maken die bij ons pasde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- almere - juli 24, 2020
7

top service

Werden super ontvangen bij ABC Autolease, en te woord gestaan zoals we telefonisch ook al hadden. geen mooie praatjes en de afspraken niet na komen, wat ze zeiden kwamen ze na. rijden nu een mooie auto via ABC Autolease. SUPER BEDRIJF!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- wijchen - juli 23, 2020
10

Aanrader!! Uitstekend en betrouwbaar autobedrijf

Wij hadden een mooie witte audi a3 op het oog. Bij aankomst bleek de auto helaas al verkocht te zijn. Wij werden zonder opdringerig gevoel aangesproken door één van de verkopers en vroeg ons waar wij naar opzoek waren. De verkoper had binnen enkele minuten een aanbieding met exact dezelfde auto, kleur, motor, type met veel minder km,ters op de klok. Voor mijn inruil auto kreeg ik ook een goede en eerlijke prijs. De mooie witte audi a3 limousine werd met een mooie rode strik geleverd en een bos bloemen omdat de auto waar we kwamen verkocht was. Auto rijd en ziet er splinternieuw uit. ABC autolease bedankt Bryan en Shirley (Rotterdam)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - juli 22, 2020
8

TOP bedrijf

Vanaf Amersfoort is het even rijden naar ABC Autolease, maar dan heb je ook wat! Wat een auto's bij dit bedrijf. Zeer tevreden met de service die aangeboden werd door de heren van ABC Autolease!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amersfoort - juli 20, 2020
9

Groot assortiment

Wat een ruime keuze bij ABC Autolease, echt een enorm assortiment ter plaatse! Ik heb in het assortiment samen met de verkoper een goede keuze maken qua auto. Ik rijd nu al een tijdje in mijn auto van ABC en ben zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - juli 20, 2020
9

goed

prima afhandeling en goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- enschede - juli 20, 2020
8

goed geholpen

service was uitstekend kom zelf uit de woonplaats waar ABC Autolease gevestigd is en veel goede verhalen over gehoord niet was minder waar. hebben proef gereden in verschillende autos en de keuze daardoor goed kunnen bepalen. zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- groningen - juli 20, 2020
10

duidelijke uitleg

Vond echt alles duidelijk uitgelegd en dat kwam denk ik omdat hun professionaliteit zo hoog lag. Aanbod van auto's was zeer groot en konden daardoor kiezen wat we wilden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- utrecht - juli 20, 2020
10

Superbedrijf denken met je mee en binnen paar dagen geregeld.

Superbedijf! Heb een offerte aangevraagd werd een dag later teruggebeld. En kwamen met opties. Ging erop op zondag middag erna toe en werd perfect opgevangen met een bak koffie. En toen rond gekeken op het wagenpark. Wat veel keuzes. Kwam eigenlijk voor een mecedes, bmw of audi maar de keuze ging toch naar volvo v60 hybride wat een schitterende auto. Dankzij een medewerker die meedacht ook kwam zuinigheid. Ze zijn klantvriendelijk en netjes voor elkaar. Proefrit ook totaal geen probleem. 6 dagen later de auto opgehaald voor zien van nieuwe apk en grote beurt. Toppers!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- nijmegen - juli 18, 2020
9

deskundig

groot aanbod en deskundig advies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- huissen - juli 17, 2020
9

super

Fijn om geholpen te worden bij ABC Autolease, Ze gaven het juiste advies en konden de juiste keuze maken dank zij hun. toppers daar!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- utrecht - juli 17, 2020
8

goede service

Abc Autolease moet mooi zo door blijven gaan ze hebben alles goed voor elkaar en ze weten waar ze het over hebben. Top bedrijf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - juli 17, 2020
8

gewoon goed

Telefonisch contact gehad met marton, stond ons goed te woord en daardoor langs gekomen en een leuke auto uit gekozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- enschede - juli 11, 2020
9

mooi bedrijf

fantastische ervaring om er een auto te kopen, personeel hielp ons goed en we hebben de juiste keuze zo gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- appingedam - juli 11, 2020
8

goed bedrijf

Zeer veel mogelijk heden, en een warm ontvangst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- delfzijl - juli 11, 2020
7

mee denkend voor zelf standige ondernemers

We hebben een heel stuk moeten rijden en ABC Autolease beloofde dat dat de moeite waard was, en niks was minder waar wat een groot aanbod en een super fijn team aan adviseurs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- baarle nassau - juli 11, 2020
9

snel en duidelijk

De adviseur waar ik mee gesproken heb was zeer duidelijk tegen ons hij vertelde goed wat we konden en van uit daar konden we snel handelen en werd er een goede deal gesloten. Zeer tevreden over ABC!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hooglanderveen - juli 9, 2020
8

zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk personeel en de hulp die we wouden werd met grote mate verleend. Zeer te spreken over ABC Autolease!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- venlo - juli 9, 2020
1

1 groot drama...

Ik heb 2 x een auto daar gekocht nooit meer echt. Eerste keer kwam ik voorneem Audi die al verkocht was. Maar ik moest eem auto hebben dus een golf gekocht veels te duur .. zat een deuk ik die zou weg zijn bij aflevering dus niet. Na maanden eindelijk gelukt. Auto 2 wederom ramp bellen niet terug geen aanbetaling werd wel aanbetalen. Beloven bepaald inruil bedrag waar ze zich niet aanhouden 2x administratie kosten betaald van 180 euo beloven velgen onder de auto je haald je auto op geen velgen.. auto was niet klaar was íets afgebroken?? Oja bedrag was meer van de aanbetaling.. dat werd uiteindelijk toch wat eerder was afsproken. Ik schreef dus geen goede review en werd gelijk gebeld..nieuw afspraak mooie prijs voor de velgen als ik de review weg haal .prima. we zijn nu 4 wk verder... geen velgen geen belletje of appje nee je hoort ze gewoon niet.. ik zeg nooit meer hier een auto kopen. Dus ik plaats mijn review terug..heel jammer
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Almere - juli 9, 2020
9

ruim assortiment

Goed geholpen bij ABC autolease. Ze nemen de tijd voor je. Ook is ter plaatse een ruim assortiment aan auto's.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spanbroek - juni 26, 2020
9

Top!

Erg vriendelijk personeel bij ABC autolease! Er wordt duidelijk aangegeven wat er wel, maar ook wat er niet mogelijk is qua auto's. Samen wordt gezocht naar een goede keuze. Top geholpen bij ABC Autolease.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - juni 26, 2020
9

goede service

Goede service bij dit bedrijf! Een groot assortiment.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - juni 26, 2020
9

service

beste service, en ondanks deze hitte aangenaam om langs ABC Autolease te gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den haag - juni 25, 2020
9

De service is perfect

Tevreden met de service van ABC-autolease. Er wordt binnen het bedrijf ook goed omgegaan met de RIVM-regels.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Smid - juni 25, 2020
10

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Staphorst - juni 25, 2020
1670 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10